Naslovna O nama Upravljanje rizicima Posredovanje u osiguranju Djelatnosti Kontakt
 
 
 
USLUGE KOJE PRUŽAMO

· Posredovanje u osiguranju
· Upravljanje rizicima
· Obrada šteta

Posredovanje u osiguranju

Distririsk d.o.o. za posredovanja u osiguranju, je Društvo kojem je osnovna djelatnost pružanje usluga posredovanja u osiguranju za koju je ima dozvolu nadzornog tijela sukladno Zakonu o osiguranju.

Tvrtke širom svijeta suočavaju se stalno s izazovom da privuku, zadrže i motiviraju ljudske resurse koji su im potrebni za upravljanje i razvitak njihovog poslovanja. Osiguranje je specijalizirana djelatnost koja iziskuje stručno znanje i dugogodišnje iskustvo.

Izuzetno mali broj tvrtki može naći i zaposliti iskusne i stručne profesionalce za poslove osiguranja, a još manji broj može ekonomski opravdati isključivi angažman zaposlenika na poslovima osiguranja.

Usluga posredovanja u osiguranju koju Distririsk d.o.o pruža je učinkovito upravljanje rizicima, osigurateljskim programima, obrade šteta i ostvarenja alternativnih načina plasmana rizika.


Pročitajte više o POSREDOVANJU U OSIGURANJU

Upravljanje rizicima

Upravljanje rizicima bitno utiče na troškove osiguranja. Profesionalne usluge koje pruža Distririsk d.o.o. svojim klijentima u identificiranju, kontroli te efikasnom i učinkovitom upravljanju rizicima može znatno smanjiti troškove osiguranja.

Osnove naše usluge sačinjavaju:

· Upravljanje ključnim rizicima
· Zaštita imovine
· Zaštita prihoda
· Zaštita zaposlenika

UPRAVLJANJE RIZICIMA više


Obrada šteta

Bez obzira na sve mjere i radnje koje bilo koja tvrtka može poduzeti kako bi spriječila štetovni događaj, isti će se s vremena na vrijeme dogoditi. Distririsk d.o.o. pruža cjelovitu stručnu i učinkovitu uslugu pri obradi šteta.

Mi ćemo se brinuti da Vi, naš klijent, kao ugovaratelj osiguranja odnosno osiguranik, poduzmete sve pravne radnje koje su bitne za očuvanje odnosno realizaciju prava na temelju ugovora o osiguranju u rokovima određenim za poduzimanje tih pravnih radnji, kako bi ostvarili sva prava iz ugovorenog osiguranja. Isto tako ćemo Vam pružiti sve ostale potrebne usluge kako bi što učinkovitije ostvarili naplatu nastale štete.